Kultur & Fritidshuset

Kultur & Fritidshuset har til formål at skabe rammer og muligheder for forskellige sociale og kulturelle aktiviteter for efterlønsmodtagere, førtidspensionister, pensionister samt arbejdsledige +40 år med bopæl i Esbjerg kommune.

Kultur & Fritidshuset har en stor flok af hjælpsomme frivillige, der på forskellig vis medvirker til, at dagligdagen fungerer på en god måde. 

Personale og centerråd

Hos os er du altid velkommen til at kigge ind. Her kræves ikke medlemskab og huset er gratis at færdes i. (Der kan være betaling ved aktiviteter)

Du kan få en rundvisning (hver onsdag kl. 10), eller blot slå dig ned i Caféen og købe dagens frokost eller noget at drikke.


Besøg også vores Butik, hvor alt der sælges, er håndlavet af brugere, der kommer i Kultur & Fritidshuset. 

Vi har et motionsrum med flere forskellige træningsmaskiner. Det ligger på 2. sal i vores bagbygning (uden elevator), men så er du også varmet op, når du kommer i salen. Prisen indtil sommerferien er 100,- kr. 

Du må meget gerne bruge vores åbne værksteder, såsom metal, træ, porcelæn, keramik, glas, dart, billard, slægtsforskning, fotoklub, edb-cafe, male, kreative kort, syning, strikkeklub, symaskine, broderi og patchwork.
Ønsker du at benytte værkstederne med en underviser, har vi flere forskellige tilmeldingskurser i foråret.

 

Kig ind og hør nærmere. Vi glæder os til at se dig.​

Kulturhuset