Om os

Kultur & Fritidshuset

​​Kultur & Fritidshuset har til formål at skabe rammer og muligheder for sociale og kulturelle aktiviteter for efterlønsmodtagere, førtidspensionister og pensionister bosat i Esbjerg kommune. Hos os er du altid velkommen til at kigge ind. Du kan få en rundvisning, høre lidt om hvilke tilbud vi har, eller blot slå dig ned i cafeteriet med en kop kaffe.

Aktiviteter

Her kan du se nogle af de tilbud, vi har til dig i Kultur & Fritidshuset.

En beskrivelse af kurser og emner, kan du se i vores aktivitetskatalog, som kan købes for 15,- kr. i Kultur og Fritidshuset, Skolegade 54, Esbjerg.

Godt håndværk:

Træværkstedet, metalværkstedet, svejser for en dag, beton og gummi, skrot og ikoner, nullerbilleder, sampling på æsker, decoupage, malerværksted, pergamano, teposer, dukkehuset, hækling, skovnisse,, applikation, chunkytæppe, genbrug, broderihold, syhold, patchwork, glaskurser, porcelænsmaling. Det er bare nogle af de kreative ting, der kan laves i huset. Kom ind og hør nærmere.

Socialt samvær, motion, kultur og andet godt:

Morgensang, mandags-gåture, billard, dart, bowling, fit for motion, bowls, udetræning, læsekreds, mandeklub, ladies afternoon,pensionistorkester.

Den digitale verden:

EDB - nybegynder og let-øvede, EDB-dage, internet-café, fotoklubben og slægtsforskning.

​... og meget meget mere.

Vi glæder os til at se dig.​

 

Information

Kultur & Fritidshuset