Om os

Kultur & Fritidshuset

​​Kultur & Fritidshuset har til formål at skabe rammer og muligheder for sociale og kulturelle aktiviteter for efterlønsmodtagere, førtidspensionister og pensionister bosat i Esbjerg kommune. Hos os er du altid velkommen til at kigge ind. Du kan få en rundvisning, høre lidt om hvilke tilbud vi har, eller blot slå dig ned i cafeteriet med en kop kaffe.

Aktiviteter

Her kan du se nogle af de tilbud, vi har til dig i Kultur & Fritidshuset.

En beskrivelse af kurser og emner, kan du se i vores aktivitetskatalog, som kan købes for 15,- kr. i Kultur og Fritidshuset, Skolegade 54, Esbjerg.

Forårskataloget kommer til salg fra mandag d. 6. januar.

Godt håndværk:

Træværksted, metalværksted, svejser for en dag, beton, skrot, nullerbilleder, modelbyggere, mosaik, keramik, paverpol på krukker, sashiko, malerværksted, pergamano, kort af teposer, dukkehuset, applikation, genbrug, broderi-café, syhold, strikkeklub, patchwork, dominostrik, glaskurser, porcelænsmaling. Det er bare nogle af de kreative ting, der kan laves i huset. Kom ind og hør nærmere.

Socialt samvær, motion, kultur og andet godt:

Morgensang, mandags-gåture, billard, dart, fit for motion, yoga, udetræning, rytmegym, læsekreds, ladies afternoon, tysk, engelsk, pensionistorkester.

Den digitale verden:

EDB - nybegynder og let-øvede, EDB-dage, internet-café, fotoklub og slægtsforskning.

​... og meget meget mere.

Vi glæder os til at se dig.​

 

Information

Kultur & Fritidshuset